您好,欢迎来到叨叨游戏网。
搜索
您的当前位置:首页2016-2017学年高中()英语Unit 2 Heroes2.5含解析

2016-2017学年高中()英语Unit 2 Heroes2.5含解析

来源:叨叨游戏网
学必求其心得,业必贵于专精

课时作业(十二) Unit 2 Heroes

(本栏目内容,在学生用书中以形式分册装

订!)

Ⅰ。单句语法填空 1.Lewis

was

much

admired________his

achievements on the advanced medical research。

答案: for

2.I was________a loss for words when she told me the news.

答案: at

3.Come ________it!England doesn’t have a chance of winning the match。

答案: off

4.—I was walking along the street and all of a sudden,a car cut in and knocked me down。

-You can never be ________careful to walk in the street.

答案: too

学必求其心得,业必贵于专精

5.—Do you think I would break the law?

—________(absolute) not!You’re very lawful. 答案: Absolutely

6.Who can bear ________(laugh) at so many times?

答案: being laughed/to be laughed

7.John opened the door。There________(stand) a girl he had never seen before。

答案: stood

8.Stand over there________you’ll be able to see the oil painting better.

答案: and

9.The woman teacher,together with her pupils,was crossing the street________a heavy truck drove towards them。

答案: when

10.—How did you find your visit to the Summer Palace yesterday?

学必求其心得,业必贵于专精

—It couldn’t be worse。I got________(separate) from my 70。year.old grandparents。

答案: separated

11.Harvard University,________(found) in 1636,is the oldest university in the United States。

答案: founded

12.He was always generous________sharing his enormous knowledge。

答案: in Ⅱ。完成句子 1.

She__________________make

herself

understood in English.

她设法用英语表达了自己的意思. 答案: managed to

2。 Mary is__________________what to do next。

答案: at a loss

玛丽不知道下一步该做什么.

学必求其心得,业必贵于专精

3.He could not bear __________________in the house。

他受不了家里有猫。 答案: having cats

4.The disease is spreading,and all children under five are__________________。

这种疾病在蔓延,五岁以下的小孩都有危险. 答案: at risk

5.I__________________what he has done. 我对他所做的事很钦佩。 答案: admire him for

6.He’s a businessman__________________. 他一直是做生意的。 答案: all the time 7

At

the

foot

of

the

mountain__________________。

我们村坐落于山脚下。 答案: lies our village

学必求其心得,业必贵于专精

8.Give up smoking,__________________。 戒烟吧,否则你的健康状况会更差.

答案: or/otherwise your health will be worse Ⅲ.阅读理解

It was 11 pm.Donald Lubeck was lying in bed.Outside,lightning lit up the sky,and thunder shook the house。Suddenly he heard the smoke alarm sounding.Lubeck walked down to see what happened;he opened the door to the kitchen,and flames just went out。

The sudden strong wind from the doorway immediately created a large fire from a small one,probably caused by lightning.Lubeck went back to his bedroom to call 911.“I felt safe because the room had a separate stairway,” he explains.

The phone didn't work,and when Lubeck tried to go

学必求其心得,业必贵于专精

down the stairway,he was stopped by a wall of flames。Lubeck realized he was in trouble.His daughter and granddaughters,who lived with him,were away for the night.

Up a hill lived Lubeck's neighbors,Jeremie Wentworth and his wife。From his house,Wentworth saw the black smoke.He rushed out,and headed towards Lubeck’s house.He knew Lubeck lived in the house。

He dialed 911。On the phone,the 911 worker warned Wentworth not to enter the house。“But I told the worker,‘Sorry,but I’m going in。I can hear Lubeck shouting‘Help me!' I can’t let myself do nothing in this situation’,\"he says。“I went in and shouted,‘Don,where are you?' Then I had to run outside to catch my breath.”

After one more try inside the house,he gave up。Then the wind parted the smoke just enough for him to see Lubeck on the second­floor bedroom。But there was no

学必求其心得,业必贵于专精

way to get to him.“I finally noticed a ladder (梯子),” says Wentworth.He set it against the wall and pulled Lubeck down.Just seconds later the floor fell down.

Within the year,Lubeck and his family built a new two.story house at the place.Wentworth and Lubeck don't run into each other often,but Lubeck now knows that if he ever needs help,Wentworth will be there.

语篇解读 本文是记叙文.文章讲述了Wentworth从火海中救出邻居Lubeck的故事。

1.Where did the fire start?

A.In the kitchen。 B.In the doorway。 C.In the bedroom. D.In the living room.

解析: 细节理解题。第一段最后一句提到he opened the door to the kitchen,and flames just went out。由此可知,起火点在厨房。

答案: A

2.Why did Lubeck feel safe at the beginning? A.Because he knew how to fight fire.

学必求其心得,业必贵于专精

B.Because he thought it was a small fire. C.Because he thought he could get out easily. D.Because he knew his neighbor would help him. 解析: 细节理解题。第二段中Lubeck解释到“I felt safe because the room had a separate stairway”,他想他能通过stairway轻易地离开屋子,所以他感到安全。C选项正确。

答案: C

3.How did Lubeck get out of the house? A.He went down a separate stairway.

B.911 workers found him and helped him out。 C.He climbed out of a window by himself.

D.He climbed down a ladder found by Wentworth。 解析: 细节理解题。由第六段可知,Wentworth进屋没找到Lubeck,而由于火势越来越大,他放弃了再次进屋.这时,一阵风吹开烟雾,他看到了Lubeck的位置.后来他发现了一架梯子,这才通过梯子救出了Lubeck。

学必求其心得,业必贵于专精

答案: D

4.Which of the following words can best describe Jeremie Wentworth?

A.Patient and creative。 B.Calm and brave. C.Careful and clever。 D.Simple and generous.

解析: 推理判断题.通过全文对整件事情的讲述不难看出,Wentworth勇敢地进入着火的屋内;他沉着冷静,拨打911,积极寻找可以救Lubeck的工具。

答案: B

Ⅳ。任务型阅读

All children want to have pocket money (零用钱).Why do their parents just give them a certain amount?__1__

The amount of money that parents give to their children to spend as they wish differs from family to family。__2__Some children get weekly pocket money.Others get monthly pocket money.

学必求其心得,业必贵于专精

First of all,children are expected to make a choice between spending and saving.Then parents should make the children understand what is expected to pay for with the money.At first,some young children may spend all of the money soon after they receive it.Parents are usually advised not to offer more money until it is the right time.__3__

In order to encourage their children to do some housework,some parents give pocket money if the children help around the home.Some experts think it not wise to pay the children for doing that.__4__

Pocket money can give children a chance to experience the three things they can do with the money.They can spend it by giving it to a good cause.They can spend it by buying things they want.__5__Saving helps children understand that costly goals require sacrifice (牺牲).Saving can also open the door to future saving and investing for children。

学必求其心得,业必贵于专精

A.One main purpose is to let kids learn how to manage their own money。

B.They can save it for future use. C.Timing is another consideration.

D.As helping at home is a normal part of family life. E.Some children are not good at managing their pocket money.

F.Learning how to get money is very important for every child.

G.By doing so,these children will learn that spending must be done with a budget (预算).

答案: 1.A 2.C 3.G 4.D 5.B Ⅴ.短文改错 Dear Mary,

I am writing to asking for your advices on how to get along with my roommate Rose.I find really difficult to share a room with a person who do not act like a girl。

My roommate has many bad habits in everyday life。

学必求其心得,业必贵于专精

She was quite wild and always makes noises while we are sleeping.Beside,she usually throws rubbish everywhere,that makes our room a dirty place。I’m really boring with it。

I have talked with him many times and have tried my best to help her get rid of the bad habits.And it seems that there is no hope that I will succeed in changing her behavior.So I want you to give me some suggestions。

Looking forward to your early reply!

Yours,

Lily

答案: 第一句:asking→ask;advices→advice 第二句:find后加it;do→does 第四句:was→is

第五句:Beside→Besides;that→which 第六句:boring→bored 第七句:him→her 第八句:And→But

因篇幅问题不能全部显示,请点此查看更多更全内容

Copyright © 2019- gamedaodao.net 版权所有 湘ICP备2024080961号-6

违法及侵权请联系:TEL:199 18 7713 E-MAIL:2724546146@qq.com

本站由北京市万商天勤律师事务所王兴未律师提供法律服务